Nicholas David Ionel câştigă al doilea titlu consecutiv la Tabarka

Adolescentul de 17 ani Nicholas David Ionel foarte hotărât, a câştigat astăzi din nou tiltul la seniori la Tabarka, Tunisia.
(BRD Bucharest Open/facebook)

Nicholas David Ionel (719 ATP), cap de serie 7, a câştigat finala cu italianul Andrea Picchione, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, la turneul de la Tabarka, Tunisia, cu premii în valoare de 15.000 USD.

Acesta este al patrulea titlu consecutiv al carierei la seniori, după cele 2 câştigate la turneele din România - Braşov şi Târgu Mureş - şi cel din aceeaşi localitate tunisiană săptămâna trecută.

Datorită punctelor acumulate săptămâna trecută şiu săptămâna aceasta la Tabarka, Nicholas Ionel va intra în top 600 ATP.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport