Nicholas David Ionel câştigă al doilea titlu consecutiv la Tabarka

Adolescentul de 17 ani Nicholas David Ionel foarte hotărât, a câştigat astăzi din nou tiltul la seniori la Tabarka, Tunisia.
(BRD Bucharest Open/facebook)

Nicholas David Ionel (719 ATP), cap de serie 7, a câştigat finala cu italianul Andrea Picchione, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, la turneul de la Tabarka, Tunisia, cu premii în valoare de 15.000 USD.

Acesta este al patrulea titlu consecutiv al carierei la seniori, după cele 2 câştigate la turneele din România - Braşov şi Târgu Mureş - şi cel din aceeaşi localitate tunisiană săptămâna trecută.

Datorită punctelor acumulate săptămâna trecută şiu săptămâna aceasta la Tabarka, Nicholas Ionel va intra în top 600 ATP.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport