Negoiţă: Opoziţia se joacă de-a opoziţia. Cât de slabă să fie, dacă a fost învinsă de doamna Viorica Vasilica?

Robert Negoiţă
Robert Negoiţă (Epoch Times România)

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a remarcat, marţi, faptul că premierul Dăncilă a reuşit până la urmă să îl urce pe scaunul de preşedinte al Senatului pe Teodor Meleşcanu. În lumina faptului că o consideră pe Viorica Dăncilă drept „o persoană slabă”, Negoiţă se întreabă cât de slabă poate fi opoziţia dacă a fost învinsă de către actuala lideră a PSD.

În aceste condiţii, edilul Sectorului 3 - actualmente suspendat din PSD pe motiv de critici repetate la adresa actualei conduceri a partidului - se declară "îngrijorat" că opoziţia se joacă de-a opoziţia.

„Aşadar, alegerea dlui Teodor Meleşcanu punctează o victorie pentru doamna Viorica Vasilica Dăncilă. Practic, singură contra unei armate de opozanţi doamna Viorica Vasilica a reuşit să îşi impună “omul” pe cea de-a doua funcţie din Stat. Abil, am putea crede. Dar nu este vorba doar de atât, fiindcă lucrurile trebuie privite în profunzime. Şi aici apare îngrijorarea.

Am fost şi eu parlamentar, dar nici nu e nevoie să fi fost senator sau deputat, ca să ne dăm seama că oamenii au tendinţa de a se alia cu cei care au şanse să câştige ceva. Ce ne spune asta? Că doamna Premier Viorica Vasilica Dăncilă este 100% potrivită pentru funcţiile pe care le deţine şi pentru cea la care aspiră? Că este liderul mult aşteptat al unui partid care şi-a pierdut atât direcţia, cât şi mulţi dintre oamenii de bază, capabili, în favoarea unor executanţi buni la memorat ceea ce au de spus? Că opoziţia se joacă de-a opoziţia riscând în acest joc stabilitatea şi mai ales viitorul economic al unei ţări în care deja se resimt numeroase probleme? Că declaraţiile vitejeşti se fac doar de faţadă şi că, de fapt, toată lumea vrea să mai tragem un pic de timp şi vedem ce o mai fi?

Oricare ar fi răspunsul, pe mine personal, situaţia actuală mă îngrijorează. La fel şi actuala clasă politică. Şi, sincer, dacă nu ar fi ceva real, poate ne-am putea şi amuza. Poate ni s-ar părea hilară situaţia unor personaje, poate am râde cu poftă de comedia creată de unele evenimente, poate am savura jocul destul de simplist. Dar, nu, nu e o piesă de teatru. Este realitatea şi este în joc, aşa cum am spus mai devreme, viitorul ţării noastre. Păcat! Dar nu e încă târziu...

Părerea mea despre doamna Viorica Vasilica Dăncilă o ştiţi. O persoană slabă şi fără acele calităţi care să o recomande pentru poziţiile pe care le ocupă. Cât de slabi să fie cei din opoziţie de au fost bătuţi de doamna Viorica Vasilica?”, a comentat Robert Negoiţă.