Negoiţă o ironizează pe Dăncilă. Teodorovici sare s-o apere dar e pus la punct

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a ironizat-o pe premierul Dăncilă în cadrul unei reuniuni a Asociaţiei Municipiilor, declarând că, dacă aceasta ar fi venit la întrunire, AMR s-ar fi asigurat să nu i se pună întrebări ca „să nu fie pusă în dificultate”.
Robert Negoiţă
Robert Negoiţă (Epoch Times România)

Dezamăgit de faptul că premierul nu a răspuns invitaţiei de a participa la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), primarul Robert Negoiţă, care este şi preşedinte al AMR, a ironizat-o pe Dăncilă, precizând că în cazul în care ar fi venit, nu i s-ar fi pus întrebări ci ar fi fost lăsată să citească de pe foaie.

„Nu pot să nu îmi exprim amărăciunea că de când există această asociaţie, nu am fost vizitaţi de prim-ministru. Am văzut că la alte evenimente participă. Puteam să ne asumăm că nu punem întrebări să nu îi provocăm dificultăţi. Putea să citească de pe o foaie”, a precizat Negoiţă, citat de Mediafax, în cadrul reuniunii AMR.

În discuţie a intervenit rapid ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, care i-a luat apărarea premierului şi a precizat că Viorica Dăncilă este la Bruxelles, iar din acest motiv nu a putut participa. Replica lui Negoiţă nu s-a lăsat aşteptată:

„Premierul nu este la Bruxelles, în acest moment se află în clădirea Guvernului”, l-a corectat Negoiţă pe Teodorovici.