Naţionala României, în faza a doua a preliminariilor Campionatului Mondial de handbal masculin

Tricolorii pregătiţi de Rareş Fortuneanu s-au calificat de pe prima poziţie în faza a doua a preliminariilor pentru turneul final de anul viitor, după un parcurs admirabil: 29-24 cu Georgia şi 32-21 cu Kosovo, respectiv victoria reprezentativei Georgiei în faţa Italiei.
(Getty Images)

Prima reprezentativă de handbal masculin a Românei a avut un parcurs admirabil în preliminariile Campionatului Mondial din 2021 care i-a adus promovarea în faza superioară a competiţiei înaintea ultimului meci din Grupa a treia, cel cu Italia.

Jucătorii pregătiţi de Rareş Fortuneanu au învins vineri naţionala Georgiei cu 29-24, iar sâmbătă pe cea din Kosovo cu 32-21, iar duminică urmează să dispute meciul cu Italia, duel însă care nu mai poate aduce nici o modificare în clasamentul grupei de ce italienii s-au înclinat în faţa Georgiei.

În acest moment clasamentul se prezintă astfel: România ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de Georgia cu 2 puncte, în timp ce Italia şi Kosovo au câte un punct. Doar prima clasată se califică în faza a doua a preliminariilor.

Duminică se vor desfăşura ultimele două partide, Kosovo - Georgia (17:00) şi Italia - România (19:00), dar indiferent de rezultate România nu mai poate fi depăşită în clasament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport