Narcisa Iorga: Ştiaţi că noua şefă a biroului de presă de la Cotroceni a fost consiliera lui Mihalache?

Şedinţă de guvern, miniştrii în guvernul Ponta, Palatul Victoria, Dan Mihalache
Şedinţă de guvern, miniştrii în guvernul Ponta, Palatul Victoria, Dan Mihalache (Epoch Times România)

Daniela Bârsan, desemnată joi de preşedintele Klaus Iohannis să coordoneze activitatea Biroului de Presă de la Cotroceni, a fost consiliera personală a actualului şef al Administraţiei Prezidenţiale, Dan Mihalache, în Guvernul Ponta, a dezvăluit joi fosta membră CNA, Narcisa Iorga.

"Dacă Tatiana Niculescu Bran a fost "retrasă" de la Cotroceni în urma gafei de a publica pe site-ul Preşedinţiei mesajul ne-bun pentru UDMR, mă gândesc că şi Dan Mihalache ar trebui să fie "retras" pentru închirierea avionului de lux al unui personaj controversat pentru deplasarea la Bruxelles a lui Iohannis.

Probabil că el a fost autorul iniţiativei, după cum s-a agitat ieri să justifice cât de normal e gestul ca preşedintele să aibă la scară un avion privat, preluând şi funcţia de purtător de cuvânt cu intervenţii în direct la tv (ceea ce nu s-a pomenit din decembrie încoace). Apropo! Ştiaţi că Daniela Bârsan, numită ieri şef al biroului de presă la Cotroceni, a fost consiliera personală a lui Dan Mihalache în Guvernul Ponta?", scrie Narcisa Iorga pe contul său de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a numit-o joi pe Daniela Bârsan în calitatea de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică, urmând ca aceasta să coordoneze activitatea Biroului de Presă al Administraţiei Prezidenţiale, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Fosta jurnalistă a fost şefa Biroului de presă din departamentul de analiză politică şi comunicare la PNL, iar în februarie 2015 a fost propusă de Administraţia Prezidenţială membru supleant al Consiliului Naţional al Audiovizualului, relatează hotnews.

Decizia lui Iohannis are loc la două zile de când scriitoarea Tatiana Niculescu Bran a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui României.

"Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcţia de purtător de cuvânt, de comun acord cu Preşedintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o. Voi susţine în continuare proiectul de ţară al domnului Preşedinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administraţia Prezidenţială.", a declarat atunci Tatiana Niculescu Bran.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagină noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne