Mureşan, replică pentru Dragnea: Pentru investigaţii e de vină Soros, iar eu pentru slaba prestaţie a guvernelor sale

Pentru investigaţiile jurnalistice şi anchetele procurorilor e de vină miliardarul George Soros, pentru slaba prestaţie a guvernelor sale este de vină Siegfried Mureşan, a remarcat indignat europarlamentarul.
Siegfried Mureşan
Siegfried Mureşan (Epoch Times România)

De când a văzut că scapă din mână puterea şi că nu este capabil să îndeplinească promisiunile fantasmagorice din campania electorală, PSD, în frunte cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a intrat în logica căutării vinovaţilor, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul Siegfried Mureşan.

"Pentru investigaţiile jurnalistice şi anchetele procurorilor privind faptele de corupţie este de vină omul de afaceri George Soros, pentru slaba prestaţie a guvernelor sale este de vină Siegfried Mureşan. Mie nu mi-a fost niciodată frică să spun adevărul şi nu îmi va fi nici în continuare. Voi explica "instituţiilor statului" în ce dezastru economic riscă să se adâncească România de când PSD e la putere, aşa cum o arată ultimii indicatori macroeconomici şi cum avertizează de luni bune Comisia Europeană, investitorii străini şi autohtoni.

PSD a fost ales să guverneze ţara, nu să pună în pericol stabilitatea economică şi politică a României doar ca să rămână la putere şi să-şi protejeze corupţii care au prădat ţara în ultimii 27 de ani. La Bruxelles, un lider care ameninţă politicienii şi jurnaliştii care îşi fac treaba şi caută adevărul este privit ca un lider slab şi deplorabil", a declarat Siegfried Mureşan.

Reacţia europarlamentarului vine în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat miercuri seară că premierul Tudose - recent întors de la Bruxelles - este foarte "mâhnit" de afirmaţiile denigratoare făcute de un europarlamentar român şi a ameninţat cu represalii.

"De data asta nu o să stau fără să reacţionez, se lucrează, se lucrează serios la documente şi vor fi, într-adevăr, sesizate instituţiile statului, pentru că se face mult prea mult rău. Vorbeam în seara asta cu premierul Tudose şi era pe de-o parte mulţumit pentru că a avut întâlniri bune la Bruxelles, chiar foarte bune, dar pe de altă parte era mâhnit şi era firesc să fie mâhnit pentru că, chiar în timpul în care avea întâlniri, un europarlamentar de acolo dădea interviuri foarte urâte, denigratoare la adresa Guvernului, la adresa României, iar aşa ceva să ştiţi că nu face nimeni, nicăieri", a declarat Dragnea, la România TV.

Liderul a mai declarat că l-a îndemnat pe Tudose să treacă peste acest lucru.

"L-am rugat pe premier să treacă peste asta, să înţeleagă că este o perioadă peste care eu sper că vom trece, pentru că în nicio ţară acest tip de atitudine a unor instituţii nu a durat foarte mult, nu a durat. La un moment se închide această atitudine, cei care au greşit în acele perioade au plătit şi au plătit dur şi ţara respectivă a revenit la normalitate", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne