România Liberă: Firmele fiului lui Dragnea trăiesc din banii Tel Drum

Fiul şefului PSD Liviu Dragnea este veriga financiară lipsă între tatăl său şi compania teleormăneană arondată la contracte generoase cu statul.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fiul liderului PSD Liviu Dragnea, Ştefan-Valentin Dragnea, are legături financiare clare cu Tel Drum, faimoasa firmă teleormăneană care a încasat jumătate de miliard de euro de la stat, relatează România Liberă.

Practic, se poate spune că societăţile lui Dragnea junior sunt întreţinute de către Tel Drum, care a garantat creditele societăţilor comerciale deţinute de fiul şefului PSD.

Zooveg 2010 SRL, Gransiloz SRL, Romcip SA şi Agrotrust SRL sunt patru firme teleormănene care au nevoie ca de aer de credite bancare pentru a supravieţui.

În ultimii ani, pentru fiecare din acestea a garantat, la bănci şi alte instituţii de creditare, o megacompanie, de asemenea teleormăneană: Tel Drum SA.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne