Motorul unei aeronave s-a oprit brusc în zbor. Aterizare de urgenţă pe o plajă (video)

Avion
Avion (captură web)

Pilotul Zac Rockey, în vârstă de 47 de ani, a fost obligat să efectueze o aterizare forţată pe o plajă din Sidmouth, Devon, Anglia. În timpul zborului, un avion din anii 1930 a avut o avarie la motor, care brusc nu a mai funcţionat, nelăsând altă posibilitate pilotului decât să facă o aterizare de urgenţă pe plajă.

Pasagerul care se afla la bordul aeronavei, Trudi Spiller, făcea semne frenetic de la fereastra aeronavei persoanelor care se aflau în acel moment pe plajă să plece, în timp ce pilotul direcţiona avionul către linia de coastă. Din fericire, totul s-a terminat bine: nu au existat răniţi, iar avionul nu s-a deteriorat.

(captură web)

Rockey şi Trudi au căutat cu disperare un loc sigur de aterizare, deoarece avionul a început să piardă înălţime sâmbătă, 5 mai, de la ora 17:00. Cei doi se întorceau de la Bodmin Airfield după ce au participat la un eveniment care marca aniversarea a 100 de ani de la sfârşitul primului război mondial.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style