Motorul unui avion explodează după decolare. Panică la bord (video)

Avionul companiei aeriene Tez Jet cu 96 de persoane la bord a fost forţat să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Kârgâzstan.

Motorul unui avion al companiei aeriene Tez Jet
Motorul unui avion al companiei aeriene Tez Jet (Print screen YouTube)

Un zbor comercial al companiei Tez Jet din Kârgâzstan a fost nevoit să efectueze o aterizare forţată şi să se întoarcă pe aeroportul Manas din capitala Bişkek, după explozia unuia dintre cele patru motoare. Imaginile video realizate de unii pasageri de la bord arată motorul "cu probleme" al British Aerospace RJ-85.

Aşa-numitul "Jumbolino" trebuia să zboare pe 1 martie de la Bişkek la Batken, un oraş din sudul Kârgâzstanului. Accidentul a avut loc la o jumătate de oră de la decolare. Pasagerii aflaţi la bord au fost cuprinşi de panică, dar în final totul s-a sfârşit cu bine. Avionul a reuşit să aterizeze şi nu s-au înregistrat răniţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style