Panică la înălţime: avionul unei echipe din NBA se ciocneşte cu "ceva" în timpul zborului

Un avion la bordul căruia călătorea şi echipa de baschet Oklahoma City Thunder din NBA a trecut printr-o experienţă pe cât de înspăimântătoare, pe atât de ciudată, care, din fericire, nu s-a transformat în tragedie.

Aşa arată vârful avionului în care călătorea Oklahoma City Thunder
Aşa arată vârful avionului în care călătorea Oklahoma City Thunder (PHOTO: @alexabrini / Twitter)

Echipa clubului de baschet profesionist Oklahoma City Thunder, cu sediul în Oklahoma City, SUA, se afla la bordul unui avion cu destinaţia Chicago care s-a ciocnit în timpul zborului cu un obiect neidentificat. La aterizare, rezultatul incidentului a devenit vizibil pentru toţi.

După ce avionul a aterizat cu bine, câţiva jucători au distribuit fotografiile pe conturile lor din reţelele de socializare. Vârful avionului a fost complet înfundat înăuntru, fără ca nimeni din echipaj să poată explica ce s-a întâmplat.

(https://twitter.com/jhuestis)

Spaniolul Alex Abrines, unul din membrii echipei Thunder, şi-a exprimat nedumerirea cu privire la ce s-a întâmplat, prin intermediul reţelelor. „Ce animal / obiect zboară la aceeaşi înălţime cu un avion şi poate provoca asta?”, a scris el pe contul său de Twitter. I-a răspuns imediat, glumind, un compatriot al său, Juancho Hernangómez, un jucător de la Denver Nuggets: „Omule, dacă nu ştii să tragi la coş şi arunci cu pietre, nu lua drept ţintă avionul ...;)”.

Un alt coleg al lui Abrines, Steven Adams, şi-a folosit, de asemenea, contul Twitter pentru a documenta ceea ce s-a întâmplat şi a trimis o întrebare la NASA căutând un răspuns care încă nu a sosit.

(https://twitter.com/RealStevenAdams)

Hey @NASA @neiltyson @BillNye
We had a rough flight to say the least.

30000 feet in the air.
Flying to chicago.

What caused this? pic.twitter.com/uEVrEm7noi

— Steven Adams (@RealStevenAdams) 28 October 2017

Mulţi alţi membri ai echipei, cum ar fi Carmelo Anthony, au fotografiat zona afectată a avionului. Toţi priveau scena şi nu le venea să creadă, şocaţi de ceea ce au găsit când au aterizat. „Cu ce ne-am lovit în cer la această oră a nopţii?”, se întreabă jucătorul veteran.

Mai multe informaţii: CBS Sport: LOOK: Oklahoma City Thunder plane damaged in mid-air, everyone safe

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style