Monica Niculescu, părăseşte tabloul de simplu la Budapesta (WTA)

Niculescu este a treia româncă eliminată de la turneul din capitala Ungariei, după Cîrstea şi Buzărnescu, ea fiind depăşită de belgianca Kirsten Flipkens, scor final 6-3, 7-5.
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu.
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu. (Captură foto)
Marius Drăgoi
21.02.2018

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu (75 WTA) a cedat în runda inaugurală a turneului WTA Internaţional “Hungarian Ladies Open” de la Budapesta, în faţa sportivei din Belgia, Kirsten Flipkens (61 WTA) cu scorul de 6-3, 7-5. Partida a durat o oră şi 31 de minute.

În urma acestui rezultat România a rămas fără reprezentante pe tabloul principal de simplu a competiţiei ungare. Prima eliminată a fost Sorana Cîrstea, care s-a înclinat în faţa unei sportive mult mai slab cotată în ierarhia mondială - Viktoria Kuzmova, venită din postura de lucky loser. Scor 6-4, 6-2.

A doua româncă eliminată a fost Mihaela Buzărnescu care a fost surprinsă şi ea de o tenismană mai puţin valoroasă, Alison van Uytvanck (Belgia), scor final 6-1, 6-0.

În acest moment mai avem şanse la un parcurs bun în proba de dublu, Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu urmând să evolueze împreună contra cuplului Ana Blinkova (Rusia)/Darija Jurak (Croaţia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor