Momente dureroase pentru Ecaterina Andronescu: A fost aplaudată ironic în mod repetat de olimpicii de informatică

Ecaterina Andronescu(PSD),
Ecaterina Andronescu(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a avut parte de momente neplăcute la Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava unde a ţinut un discurs la festivitatea de premiere a câştigătorilor Olimpiadei Naţionale de Informatică.

Publicaţia Ziar de Suceava a scris că, în momentul în care aceasta a urcat pe scenă, Ecaterina Andronescu a fost primită de către elevi cu ropote de aplauze. În primă fază, tinerii dădeau impresia că apreciază prezenţa ministrului, însă ulterior s-a dovedit că aplauzele erau ironice.

În timpul discursului ţinut de Ecaterina Andronescu, publicul a întrerupt-o în nenumărate rânduri cu aplauze inutile şi batjocoritoare.

Ministrul Educaţiei a încercat să dea impresia că nu este deranjată de ironiile venite din partea celor prezenţi şi-a terminat discursul şi a coborât la locul ei.

"Mă adresez întâi elitelor şcolii româneşti, vouă, dragi elevi, care aţi intrat într-adevăr în ceea ce numim elitele şcolii româneşti, iar performanţa voastră onorează şcoala dumneavoastră. (aplauze) Şi vă felicit pentru asta. Cred că astăzi omenirea este împinsă în evoluţia ei de tehnologie şi de ştiinţă (apaluze) chiar dacă o să se supere cei care vin din zona umanistă. Şi dacă tehnologia este cea care determină evoluţia omenirii, fără îndoială informatica este vârful de lance (aplauze) nu poate lipsi din nicio tehnologie (aplauze)", a declarat Ecaterina Andronescu în faţa elevilor.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne