Mitropolitul Banatului, ode pentru Badea: E pustnicul de la miezul nopţii. Biciuieşte păcatele din societate

foto
foto

Prezent la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea, Ioan Selejan - arhiepiscopul Timişoarei şi mitropolitul Banatului - i-a adus laude realizatorului Mircea Badea, prezent şi el în platou.

"Pentru mine, dacă îngăduiţi să-i spun, el este pustnicul de la miezul nopţii de la Antena 3. El este singur, toţi am impresia că îl părăsiţi şi el este în miezul nopţii. O să trec pe la masa lui din studio că am văzut că, de fiecare dată, el vine cu un bici. El biciuieşte păcatele şi năravurile care s-au petrecut în ziua aceea în societate. Aşa că să-l înconjuraţi şi pe el cu dragostea voastră", a declarat arhiepiscopul Timişoarei.

Mircea Badea s-a arătat emoţionat de cuvintele înaltei feţe bisericeşti.

"Mi s-a spus în multe feluri de-a lungul vieţii, dar pustnicul de la miezul nopţii, recunosc, că este de departe cel mai minunat lucru. Vă mulţumesc foarte mult pentru asta", a precizat realizatorul TV.

"Nu vrei să schimbăm titlul emisiunii în 'Pustnicul de la miezul nopţii'?", intervine şi Mihai Gâdea.

Mitropolitul Banatului a continuat în aceeaşi notă: "Cred că şi soţia ta se va bucura să audă expresia aceasta, dar în orice caz mă bucur că am aflat că esti un om familist. Ai un băieţel. V-am văzut în platoul ăsta la un moment dat, eraţi cu sora dvs, cu o fată foarte fosforescentă la minte am văzut (nepoata - n.r.). Semănaţi, cred că vă trageţi dintr-o familie de oameni care v-au crescut aşa şi v-au educat... se vede că aveţi o inteligenţă nativă deosebită şi dvs. şi sora. Rog pe bunul Dumnezeu să vă dea înţelepciune, să găsiţi cele mai frumoase şi blânde metode de a contribui la asanarea societăţii româneşti. Şi dvs. aici în cadrul acestei emisiuni să dea Dumnezeu să fiţi plugarul acela creştin care să semănaţi mereu bob de grâu curat în spaţiul nostru românesc".

Vă invităm să urmăriţi materialul video postat de Stop Fake News în România

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne