Ministrul Turismului Grapini prinsă cu minciuna: Îl cunoştea de fapt pe deputatul PC care a luat şpagă

Maria Grapini
Maria Grapini (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
22.12.2013

Deşi Ministrul Turismului Maria Grapini a negat în repetate rânduri că l-ar cunoaşte pe deputatul PC Gheorghe Coman prins recent că a luat mită, pe internet au apărut mai multe poze în care cei doi sunt înfăţişaţi împreună.

Deputatul Partidului Conservator Gheorghe Coman a fost prins joi în flagrant luând mită suma de 3.140 de lei. Între timp, comisia juridică din Camera Deputaţilor urmează să se reunească mâine pentru a stabili soarta deputatului. Potrivit unor stenograme din referatul întocmit de DNA prin care se cere arestarea preventivă a deputatului se face referire la numele ministrului Turismului.

Gheorghe Coman: (...) Băi Cipriane, şi-ţi mai spun şi altceva şi cu asta am...să-ţi spun...aaa....ca la orice partid se cere nişte bani că nu mă feresc de tine, mi-a cerut nişte bani ăştia...neinteligibil...şi organizarea uite a venit oameni, acuma vine Grapini, tre să-i fac masă cu aia...eu de unde să plătesc? Aşa tu mai ştii o relaţie, ăla mai ştie o relaţie!

Maria Grapini a negat că l-ar fi cunoscut pe deputatul PC şi că ar fi vizitat niciodată judeţul Buzău în contextul descris în stenogramele DNA.

"În general, hoţii, şmecherii, folosesc numele unor persoane, pe cine putea să folosească, a celor doi miniştri din partid, în viaţa mea n-am cerut personal eu bani şi nu am pus pe nimeni să ceară bani. Aş fi curioasă să aflu cum a formulat, de când e el eu n-am fost la Bazau", a declarat aceasta.

Potrivit unor noi fotografii publicate pe internet se pare că lucrurile nu stau tocami cum a declarat ministrul Turismului. Aceasta apare într-o poză alături de Gheorghe Coman pe un traseu turistic din Buzău. Pe aceeaşi reţea de socializare a fost postată o altă fotografie în care Grapini este surprinsă într-o ipostază prietenoasă şi destinsă alături de Gheorghe Coman, Nicoleta Tudor, Diana Vintilă, precum şi alţi membri ai PC, la o masă dintr-un restaurant din Buzău, potrivit Realitatea.

De asemenea, mai circulă şi o a treia poză, realizată în zona unei cabane din judeţul Buzău, în care Grapini apare în preajma familiei deputatului PC.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor