Ministrul Radu Stroe a avut o serie de întâlniri bilaterale în contextul Consiliului JAI

Radu Stroe, ministrul administraţiei şi internelor (Epoch Times România)
Epoch Times România
07.03.2013

Delegaţia condusă de ministrul afacerilor interne, Radu Stroe, a avut joi o serie de întâlniri bilaterale, în contextul participării la lucrările Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne de la Bruxelles, au anunţat reprezentanţii MAI.

Astfel, în cadrul întrevederii cu delegaţia franceză a fost reconfirmată disponibilitatea Parisului de a-şi aduce întreg sprijinul la identificarea unei perspective reale de avansare a proiectului aderării României la Spaţiul Schengen.

La rândul său, delegaţia slovacă a reconfirmat susţinerea pentru finalizarea procesului de aderare fără condiţii suplimentare care să greveze îndeplinirea criteriilor tehnice.

Totodată, cu ministrul bulgar de interne, Tzvetan Tzvetanov, s-a convenit menţinerea viabilităţii obiectivului politic pentru Bucureşti şi Sofia. Mai mult, părţile au stabilit ca în etapa imediat următoare să reia seria de contacte diplomatice în comun în rândul tuturor statelor membre.

În cadrul unei întrevederi, care a avut loc în marja Consiliului, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe şi omologul său german, Hans-Peter Friedrich, au discutat cu privire la modalităţile prin care să fie rezolvate unele dintre aspectele ridicate cu ocazia Consiliului, în domeniul afacerilor interne.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor