Ministrul Finanţelor: Listarea CEC Bank pe bursă înseamnă transparentizare. Vrem să avem o bancă adevărată de stat

Florin Cîţu
Florin Cîţu (Epoch Times România)

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat, miercuri, că doreşte listarea CEC Bank pe piaţa de capital. Şeful Finanţelor a precizat că doreşte listarea unui pachet de minimum 20%.

“Tocmai a fost capitalizată, iar listarea CEC veţi vedea că va fi un lucru foarte bun”, a declarat Cîţu, la B1TV.

Florin Cîţu a mai precizat că CEC s-a capitalizat cu 950 de milioane de lei de la bugetul statului.

„CEC tocmai s-a capitalizat cu 950 de milioane de lei de la bugetul statului. Vă spun, listarea CEC înseamnă foarte mult şi anume transparentizarea activităţii, înseamnă guvernanţă corporativă, înseamnă altceva! Vrem să avem o bancă adevărată de stat, să fie majoritară a statului, dar să se bată cu adevărat cu celelalte bănci, nu să fie tot timpul la mâna statului!”, a declarat Florin Cîţu, invitat în emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Economie