Ministrul Energiei, ironii pe tema OUG 114: "Toate sunt din cauza Ordonanţei, şi eu sunt mai gras"

Anton Anton
Anton Anton (Epoch Times România)

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat joi, în cadrul unui eveniment de profil, că în acest moment România importă gaze pentru că sunt mai ieftine decât în septembrie, aşa că statul achiziţionează pentru a avea rezerve la iarnă.

“Eu cred că, în sfârşit, ne-a venit mintea la cap şi, în sfârşit, luăm gaze ieftine ca să le introducem în rezervoarele subterane, depozitele de gaze, pentru ca să avem gaze la iarnă. De foarte multe ori s-a întâmplat ca să ne trezim că avem program de iarnă şi din noiembrie începem să acumulăm, sau în septembrie. Atunci preţurile gazelor sunt mult mai mari. Mie mi se pare o chestie cu plus faptul că importăm. Anul ăsta ne-am schimbat buletinul. Anul ăsta importăm când gazele sunt ieftine”, a afirmat Anton, citat de Hotnews, în cadrul unei conferinţe organizate de Focus Energetic.

Când presa i-a atras atenţia că s-a schimbat politica de preţ, iar în acest moment: preţurile din intern sunt mult mai mari şi preţurile de import sunt mult mai mici din cauza Ordonanţei 114/2018, ministrul a răspuns:

“Toate sunt din cauza Ordonanţei 114, sigur, şi eu sunt mai gras”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne