Mihail Popşoi despre mitingul PSRM: Dodon, Greceanîi & Co - controlabili de Plahotniuc

Socialiştii se feresc să pronunţe numele Plahotniuc, dar în schimb denigrează opoziţia de dreapta deoarece aceştia se intersectează cu electoratul PDM şi al condamnatului Şor, afirmă comentatorul Popşoi.
Mihai Popşoi, vicepreşedinte PAS din R. Moldova
Mihai Popşoi, vicepreşedinte PAS din R. Moldova (ipre.md)

Vicepreşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Mihai Popşoi consideră că mitingul socialiştilor de duminică a fost o acţiune organizată în colaborare cu democraţii lui Vlad Plahotniuc. „Steagurile erau roşii, dar transportul era albastru la propriu şi la figurat.”

„Felicitări PSRM-PDM cu acest eveniment comun reuşit în PMAN! Cum se face că la mitingurile opoziţiei pro-Europene nu poţi găsi nici cu lumânarea un transport pentru a-l închiria, până şi maşinile private sunt oprite de poliţie pentru a reduce numărul participanţilor, iar în cazul PD-PSRM este o idilă logistică totală?”, se întreabă retoric vicepreşedintele PAS şi comentatorul politic într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mihai Popşoi subliniază că oratorii „cu steaua roşie în frunte” se feresc să pronunţe numele Plahotniuc, dar în schimb denigrează opoziţia de dreapta care, politologic vorbind, are un electorat distinct de cel al socialiştilor, căci electoratul PSRM se intersectează cu cel al PDM şi, mai nou, cu cel al condamnatului Şor. „Dar în mod straniu, strategii socialişti par să ignore această realitate, desigur nu de bună voie.”

”Dodon, Greceanîi & Co sunt vulnerabili şi controlabili de păpuşar, iar cei care refuză cu înverşunare să vadă această realitate, vor avea o revelaţie imediat după 24 februarie, dar va fi prea târziu”, a conchis vicepreşedintele PAS.

Partidul Socialiştilor a organizat la 18 noiembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău un miting de lansare în campania electorală la care şi-au prezentat promisiunile electorale pentru 24 februarie 2019: învăţământ gratuit, salarii medii de 600 de euro, interzicerea unionismului etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe