Mihai Tudose, invitat oficial să revină în PSD. Şi nu doar el...

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Epoch Times România)

Organizaţia judeţeană PSD Brăila a decis în şedinţa de sâmbătă, 14 decembrie, să adreseze o invitaţie oficială foştilor săi membri care au plecat la Pro România, să se întoarcă în partid, relatează stirpesurse.ro.

Reamintim că marele plecat din PSD Brăila a fost Mihai Tudose, intrat ulterior la Pro România, de unde a demisionat recent. Acestuia i s-au alăturat mai mulţi social-democraţi, demisionaţi acum şi ei din formaţiunea lui Ponta.

"Biroul organizaţiei judeţene PSD Brăila, întrunit în ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situaţia creată pe scena politică brăileană, în mod deosebit anunţul privind demisia în bloc a membrilor Pro-România Brăila.

În cadrul discuţiilor s-a evidenţiat necesitatea coagulării eforturilor tuturor forţelor politice de stânga în vederea câştigării alegerilor locale şi parlamentare din anul 2020.

În acest context, Biroul organizaţiei judeţene PSD a hotărât să adreseze invitaţia către cei care au activat în cadrul Pro România, membri şi simpatizanţi, către toţi brăilenii care împărtăşesc valorile social-democrate, de a adera la organizaţia PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice şi politice ale judeţului Brăila", se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru.

Reamintim în context că recent, liderul PSD, Marcel Ciolacu a afirmat într-un interviu acordat la un post TV că Mihai Tudose „e un parlamentar din 36, nu un parlamentar din 465”, părând că pregăteşte terenul pentru o posibilă întoarcere a acestuia în rândul social-democraţilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne