Meleşcanu, despre excluderea din ALDE: Îmi voi căuta dreptatea în justiţie

Teodor Meleşcanu
Teodor Meleşcanu (Epoch Times România)

Teodor Meleşcanu, noul preşedinte al Senatului, a declarat, joi, la Parlament, după ce a fost exclus din ALDE, că nu îi rămâne altceva de făcut decât să obţină dreptate în justiţie.

"Din păcate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegală şi care de fapt nici nu există. Nu a fost pe ordinea de zi, nu a apărut niciun document, a fost o chestiune care doar s-a citit în şedinţă", a susţinut Meleşcanu, citat de Agerpres.

De altfel, fostul ministru de Externe a adăugat că, din punctul său de vedere, decizia excluderii din ALDE este inaplicabilă, este anticonstituţională, contravine Regulamentului privind drepturile parlamentarilor şi "din această cauză mi-a rămas o singură modalitate, de a-mi căuta dreptatea în justiţie. Şi voi face".

Reamintim că, miercuri seara, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a fost intervievat, la Digi24, despre calitatea actuală a lui Teodor Meleşcanu în contextul în care acesta a fost propus, şi ulterior numit, în funcţia de preşedinte al Senatului cu sprijinul PSD.

„Astăzi am anunţat în plenul Senatului că domnul Meleşcanu şi-a pierdut calitatea de membru ALDE şi de membru al grupului parlamentar ALDE”, a replicat Tăriceanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne