Maia Sandu: Impertinenţa democraţilor depăşeşte toate limitele legale şi de bun-simţ

Milioanele declarate ale PD vin din scheme, corupţie şi comisioane ilegale din contractele de achiziţii publice, adică tot din banii furaţi de la cetăţenii RM, afirmă preşedinta PAS.
Maia Sandu, liderul PAS, după şedinţa CNA
Maia Sandu, liderul PAS, după şedinţa CNA (Captură Foto / privesc.eu)
Ştefan Sârbu
02.04.2018

Într-o înregistrare audio de la o şedinţă a activului Partidului Democrat din Criuleni, făcută publică de către Jurnal TV, preşedintele acestei organizaţii de partid, Veaceslav Burlac, recunoaşte, cu text deschis, ca în PD persoanele care apar ca ”donatori” nu dau bani la partid, ci doar semnează în liste.

În context, preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu susţine că pe zi ce trece, impertinenţa democraţilor ar depăşi toate limitele, nu doar legale, ci şi de bun-simţ.

”De unde vin zecile de milioane declarate ale Partidului Democrat? Cred că e clar pentru toată lumea: din scheme, corupţie şi comisioane ilegale din contractele de achiziţii publice, adică tot din banii furaţi de la noi, de la cetăţeni”, atenţionează liderul PAS.

În concluzie, Maia Sandu notează că PAS va sesiza şi de această dată organele competente, iar dacă autorităţile vor încerca să-l scoată basma curată pe Burlac în condiţiile în care acesta, practic, ”pre limba sa” recunoaşte comiterea infracţiunii, nu mai există niciun dubiu cu privire la dependenţa totală, pe faţă, a instituţiilor statului plătite de fiecare cetăţean al Republicii Moldova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor