Ludovic Orban, preferinţe contra curentului: "Nu mă văd stând la masa cu Gabriel Oprea"

Ludovic Orban
Ludovic Orban (ziuaconstanta.ro)

Invitat vineri la Gândul Live, liderul PNL Ludovic Orban, a declarat că, deşi fără parlamentarii UNPR nu se poate forma o majoritate anti-Ponta în Parlament, el, personal, nu se vede stând la masa cu preşedintele formaţiunii, Gabriel Oprea, naş de cununie al premierului şi autor al unor "operaţiuni imorale de racolare de parlamentari".

„Eu pot să exprim şi o preferinţă personală: nu mă văd stând la masa cu Gabriel Oprea. E o opinie personală. Sunt foarte mulţi parlamentari UNPR şi e foarte greu de făcut majoritate fără a atrage voturi din partea parlamentarilor care sunt la UNPR actualmente. Ei provin din alte partide în esenţă”, a spus Orban, adăugând că vor exista „discuţii individuale”.

Ludovic Orban a reamintit că Gabriel Oprea este artizanul unor operaţiuni „imorale de racolare de parlamentari pentru a asigura o majoritate nelegitimă guvernului” şi a opinat că mulţi dintre cei care i s-au alăturat urmăresc mai degrabă interese personale.

"Gabriel Oprea este naşul lui Victor Ponta. Gabriel Oprea nu e la prima operaţiune imorală de racolare de parlamentari pentru a asigura o majoritate nelegitimă guvernului. Recidivează. A făcut acelaşi lucru pentru Traian Băsescu”, a declarat Orban.

Declaraţiile lui Orban vin la o zi după ce Cătălin Predoiu, prim vicepreşedinte al noului PNL, a declarat, de asemenea la Gândul, că PNL negociază formarea unei majorităţi anti-Ponta în Parlament, UDMR şi UNPR fiind pe lista de priorităţi a liberalilor: "Când vorbeşti de o nouă majoritate nu poţi să excluzi nimic, cât ai obiective clare. Obiectivul nostru e să dăm ţării credibilitate”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne