Lovitură de teatru: Ciolacu ar vrea un "proiect comun" cu ALDE şi Pro România la viitoarele alegeri

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, la postul B1 TV, că "este posibil" ca social-democraţii să aibă un proiect politic comun cu Pro România şi ALDE la viitoarele alegeri.

Întrebat despre o posibilă revenire a lui Mihai Tudose în PSD, Ciolacu a precizat că decizia aparţine organizaţiei locale de la Brăila: "Eu nu voi exclude pe nimeni atâta timp cât voi fi preşedinte interimar. Este decizia organizaţiei".

Cât despre Victor Ponta, şeful PSD a precizat că fostul premier nu se poate întoarce în rândurile social-democraţilor, dat fiind că este deja liderul unei alte formaţiuni politice - Pro România, dar e posibil să aibă proiecte politice comune la viitoare alegeri.

"Domnul Ponta nu poate să vină pentru că este liderul altui partid, are alt proiect politic, a şi anunţat că nu doreşte să vină, eu mă bucur de acest lucru. Dacă vom avea un proiect politic, nu ştiu dacă vom face o fuziune, dar este posibil să avem un proiect politic comun pentru anumite alegeri. În politică nu poţi să excluzi aceste lucruri, şi cu ALDE, cu domnul Tăriceanu am o comunicare foarte bună. Până la următoarele alegeri vom vedea, dar nu pot să exclud anumite alianţe politice, înseamnă că mă descalific eu ca şi om politic. Domnul Grindeanu a fost exclus din partid, iar eu am anunţat că toţi cei excluşi pot să se întoarcă în partid", a afirmat Ciolacu.