Liviu Pop, remarcă ofensatoare la adresa femeilor divorţate

Liviu Pop
Liviu Pop (Epoch Times România)

Senatorul Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei şi unul dintre stâlpii PSD, a făcut o referire jignitoare la adresa femeilor divorţate din România, în încercarea de a ataca o deputată liberală, relatează Aktual24.ro.

În timpul unui dialog în contradictoriu cu Cristina Trăilă, deputat PNL, senatorul PSD Liviu Pop a făcut o referire sexistă la adresa femeilor divorţate.

”După ce sunteţi divorţată, sunteţi şi nevorbită”, i-a spus Liviu Pop.

Reamintim că Liviu Pop nu este singurul social-democrat din eşalonul de vârf al partidului care s-a lansat în remarci jignitoare la adresa femeilor.

Astfel, au rămas "în istorie" insulta adresată de Tit Liviu Brăiloiu senatoarei Florina Presadă - "Prinţesă, sugi..." - cât şi incredibila remarcă aruncată de Şerban Nicolae deputatei USR Cosette Chichirău: "Eu am o poză în care dumneavoastră faceţi ....".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne