Liviu Pop, remarcă ofensatoare la adresa femeilor divorţate

Liviu Pop
Liviu Pop (Epoch Times România)

Senatorul Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei şi unul dintre stâlpii PSD, a făcut o referire jignitoare la adresa femeilor divorţate din România, în încercarea de a ataca o deputată liberală, relatează Aktual24.ro.

În timpul unui dialog în contradictoriu cu Cristina Trăilă, deputat PNL, senatorul PSD Liviu Pop a făcut o referire sexistă la adresa femeilor divorţate.

”După ce sunteţi divorţată, sunteţi şi nevorbită”, i-a spus Liviu Pop.

Reamintim că Liviu Pop nu este singurul social-democrat din eşalonul de vârf al partidului care s-a lansat în remarci jignitoare la adresa femeilor.

Astfel, au rămas "în istorie" insulta adresată de Tit Liviu Brăiloiu senatoarei Florina Presadă - "Prinţesă, sugi..." - cât şi incredibila remarcă aruncată de Şerban Nicolae deputatei USR Cosette Chichirău: "Eu am o poză în care dumneavoastră faceţi ....".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne