Liviu Negoiţă, fost primar al Sectorului 3, revine în politică. În ce partid s-a înscris

Liviu Negoiţă
Liviu Negoiţă (Screenshot - stirilekanald.ro)

Fost primar al Sectorului 3, Liviu Negoiţă a declarat, sâmbătă, că s-a înscris în PMP deoarece partidul are o echipă de oameni serioşi alături de care "sper să-mi aduc contribuţia" prin experienţa de parlamentar şi în administraţia publică, informează Agerpres.

"Am revenit pentru că am găsit aici, în PMP, o echipă de oameni serioşi, experienţa pe care eu o am atât în calitate de parlamentar şi în administraţia publică a Bucureştiului m-a făcut să decid venirea în Partidul Mişcarea Populară şi să putem să facem ceva pentru bucureşteni şi pentru românii din celelalte localităţi”, a declarat Liviu Negoiţă.

Fostul edil a criticat politica dusă de celelalte partide, atât cele de dreapta cât şi PSD-ul, şi susţine că românii au nevoie de PMP.

“Eu cred că, aşa cum se poate observa pe scena politică, atât politica pe care o face PNL, cât şi PSD, dar şi USR care este un implant nereuşit în politica românească numai uitându-se românii la o astfel de variantă îşi dau seama că au nevoie de PMP, de aceea sunt aici, sper să-mi aduc contribuţia ca noi să obţinem un procent important şi să facem legi necesare pentru bucureşteni, dacă ar fi să mă refer la faptul că se moare în Bucureşti, dincolo de pandemie, de poluare. Ori nu se poate ca Parlamentul să rămână impasibil la o astfel de situaţie Bucureştiul aproape cea mai poluată capitală din UE. De asta sunt eu aici", a conchis Liviu Negoiţă.