Line-X, incredibilul spray care face lucrurile indestructibile (video)


Line-X
Line-X (youtube)

O companie a creat un spray de finisaj care aderă la aproape orice tip de material şi este extrem de durabil. Spray-ul a fost proiectat în mod special pentru utilizarea pe piesele camioanelor şi autoturismelor, dar a ajuns să fie utilizat pe pereţii Pentagonului, împotriva unui eventual bombardament.

La prima vedere nu arată prea deosebit. Dar dacă vă spun că este capabil să facă aproape orice obiect să fie indestructibil?

Creatorii acestei minuni sunt Line-X, o companie specializată în finisaje de protecţie, care, iniţial a folosit spray-ul pentru a consolida barele de protecţie ale autoturismelor şi camioanelor. Cu toate acestea, în ultimii ani, aplicaţiile s-au extins şi diversificat: de la protecţia pereţilor Pentagonului împotriva unei posibile explozii, la caroseria vehiculelor militare.

Cu toate că secretul formulei sale nu a fost dezvăluit, site-ul web al creatorilor produsului ne ajută să ne facem o idee: „Produsele noastre sunt din elastomer de poliuretan cu două componente, una de întărire "A" şi una de răşină "B", ambele se aplică fierbinţi şi la o anumită presiune, cu ajutorul unui pistol”. Compusul se usucă în 3-5 secunde şi produce efectul său magic în termen de 24 de ore.

În videoclip putem observa un reporter de la Tech Insider testând incredibila putere a spray-ului Line-X pe diferite obiecte de zi cu zi.

Nu există nimic care să nu devină rezistent, de la o bară de protecţie, un pahar de plastic, la o placă de tir, un pepene galben, până şi un ou! În cele din urmă, eficacitatea spray-ului Line-X este mai mult decât dovedită.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură