Liga I. Universitatea Craiova, victorie la limită obţinut în partida cu Sepsi OSK Sf Gheorghe

Craiovenii au învins cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, gruparea din SF Gheorghe, meci din etapa a 7-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.
Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sf Gheorghe 1-0, în play-off Ligii I
Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sf Gheorghe 1-0, în play-off Ligii I (Universitatea Craiova/facebook)
Marius Drăgoi
30.04.2019

Universitatea Craiova a reuşit să marcheze doar o singură dată în poarta celor de la ACS Sepsi OSK Sf Gheorghe în partida disputată, luni seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Bănie, scor 1-0 (0-0).

Singurul gol al întâlnirii a purtat semnătura lui Alexandru Cicâldău (min. 57), care a trimis mingea în vinclu cu un şut de la aproximativ 20 de metri.

Au mai fost ocazii de o parte şi de altă a porţilor, dar fără modificări asupra tabelei de marcaj.

Oltenii au acumulat 36 de puncte, consolidându-şi astfel poziţia a treia, la doar trei puncte în spatele celor de la FCSB, pe care-i întâlneşte duminica viitoare, 5 mai 2019, ora 21:00.

Universitatea este la a doua victorie consecutivă în campionat, în timp ce Sepsi OSK este singura echipă din play-off fără succes, nouă etape consecutive fără victorie (două egaluri şi şapte eşecuri).

Echipele de start:

CSU Craiova: Mirko Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău, Fedele - Mihăilă, Barbut, A. Cristea
Antrenor: Corneliu Papură

Sepsi: Fejer - G.Moura, VieraJovanovic, O.Abud - Vaşvari, Karnitski - Nouvier, D.Flores, Y.Hamed - Tandia
Antrenor: Eugen Neagoe

Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Dan Potocianu (Reşiţa) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor