Liga I. FCSB şi CFR Cluj, partidă fără gol înscris

Duelul celor două echipe titrate ale Ligii I s-a terminat indecis, scor 0-0: "Nu ai cum să fii mulţumit. Meritam toate cele 3 puncte, în opinia mea am pierdut două puncte importante astăzi. Au fost două reprize în care am avut ocazii să înscriem." - Alin Minteuan, antrenorul secund al celor de la CFR Cluj.
FCSB - CFR Cluj 0-0,  în etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.
FCSB - CFR Cluj 0-0, în etapa a 10-a a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Partida de fotbal din etapa a 10-a a Ligii I dintre FCSB şi CFR Cluj s-a terminat la egalitate, scor final 0-0. Duelul de duminică seara, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, le-a adus celor două grupări doar un singur punct în economia clasamentului a primului eşalon al sistemului competiţional fotbalistic de la noi din ţară.

Un rezultat care nu-i satisface pe nici unul dintre conducătorii principali de joc ale celor două formaţii.

"Nu ai cum să fii mulţumit. Meritam toate cele 3 puncte, în opinia mea am pierdut două puncte importante astăzi. Au fost două reprize în care am avut ocazii să înscriem. Orice jucător de la CFRare valoare şi merită să joace aiciFCSB este întotdeauna o echipă periculoasă şi sută la sută se va bate şi în acest an la campionat", a declarat Alin Minteuan, antrenorul secund al celor de la CFR Cluj, care s-a aflat din nou în prim plan după ce Dan Petrescu a fost suspendat, şi care nici nu a onorat cu prezenţa la stadion.

"A fost un meci echilibrat. Prima repriză ne-a aparţinut nouă, în cea de-a doua ei au avut iniţiativa şi ei au condus jocul. Este un punct câştigat. Ne-am fi dorit să marcăm, dar asta este. CFR are un joc puternic, de angajament, cu jucători care se luptă pentru fiecare minge şi noi aveam nevoie de asemenea jucători. Tocmai de aceea Tsomou a rămas în zona din dreapta, iar Harlem în centru. Am încercat să jucăm mingile pe ei, să ţină de ele şi să le redubleze pentru Tănase, pentru mijlocaşii noştri" a spus la rândul său Bogdan Vintilă, tehnicianul 'roş-albaştrilor".

CFR Cluj, care în continuare va juca în Cupa României cu FC Botoşani, miercuri pe 25 septembrie, ora 21:30, are două egaluri şi un eşec în ultimele sale trei deplasări în Liga I, în timp ce FCSB a înregistrat după victorii cu FC Viitorul şi U Craiova.

FCSB - FC CFR 1907 Cluj 0-0, Arena Naţională - Bucureşti
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport