Liderul PSRM: Organizarea unui referendum constituţional - prima cedare din parte guvernării

Liderul Partidului Socialist din Moldova, Igor Dodon a reacţionat la anunţul făcut de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu referitor la modificarea Constituţiei.
Liderul Socialiştilor din R. Moldova, Igor Dodon
Liderul Socialiştilor din R. Moldova, Igor Dodon (shok.md)

Preşedintele PSRM, Igor Dodon, a salutat ideea organizării unui referendum constituţional, venind cu un mesaj pe contul său de Facebook.

„Organizarea unui referendum constituţional - prima cedare din parte guvernarii oligarhice! Dar, aceasta este prea puţin. Trebuie să continuăm protestele paşnice şi presiunile consecvente până la obţinerea dizolvării Parlamentului si declansarea alegerilor parlamentare anticipate”, se arată în mesajul lui Dodon.

Amintim că, până la acest moment, autorităţile şi organizatorii protestelor din PMAN şi-au dat invitaţii unii altora pentru a purta discuţii cu privire la soluţionarea revendicărilor protestatarilor, însă ambele părţi au refuzat sa accepte.

Precizăm că la acest moment are loc Forumul Civic cu participarea societăţii civile, la care este prezent şi expertul politic român, Sorin Ioniţă. Acesta le-a sugerat organizatorilor protestelor din PMAN să facă o listă cu solicitările adresate guvernării, care să fie prezentată Guvernului român, pentru a le adăuga la condiţiile impuse Moldovei de către România pentru a primi acel împrumut rambursabil de 150 de milioane de euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe