Liderii sindicali CFR Braşov declară acţiunea care îi vizează pe conductorii de tren, un abuz

Epoch Times România
25.10.2012

Liderii sindicali CFR Braşov susţin că descinderi au loc la nivelul tuturor regionalelor, nu numai la Braşov, şi că, în opinia lor, acţiunea de joi este un abuz şi "un joc politic prin care se încearcă privatizarea CFR Călători".

Liderul sindical Alexandru Lorincz, preşedinte executiv al Uniunii Sindicatelor Libere Marfă Călători Infrastructură Braşov, a afirmat că totul s-a făcut "în mare secret". El a declarat că persoanelor vizate de anchetă li s-a cerut să fie prezente la sediul regionalelor, precizând că nu este vorba numai despre Braşov, ci de toate regionalele, şi că le-au fost înmânate mandate de aducere, pentru fapte de corupţie.

"Anchetatorii au venit şi au cerut scuze pentru că au fost chemaţi în felul asta la Braşov, după care li s-a înmânat câte un mandat de aducere emis de procurori, după părea mea abuziv şi prea înflăcărat, scrie pentru fapte de corupţie", a precizat liderul sindical.

El a precizat că este vorba despre conductori de tren şi a afirmat că acţiunea anchetatorilor reprezintă un abuz, iar în acest mod se doreşte să se demonstreze că au găsit "marii corupţi ai României".

"Nu trebuia să facă atâta circ şi un haos, este o nesimţire făcută de procurori (...) Este un joc politic prin care se încearcă privatizarea CFR Călători, trebuie să se arate că nu Necolaiciuc, care a furat zeci de miliarde de dolari, nu alţii şi alţii care au devalizat calea ferată, ci amărâţii aştia, care cu un leu-doi, ăştia sunt de vină şi trebuie privatizată CFR Călători", a afirmat Alexandru Lorincz.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor