Lider PSD: Ştefănescu simte că nu şi-a terminat misiunea de a distruge partidul şi vrea să revină s-o facă

Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu
Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu (Epoch Times România)

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Paşcu a reacţionat, pe pagina sa de socializare, după ce Codrin Ştefănescu a anunţat că intră în cursa pentru funcţia de secretar general al PSD, din care fusese mazilit după plecarea lui Liviu Dragnea la Rahova.

"Paradoxal, ăsta e un semn bun pentru PSD.

Înseamnă că mai are o şansă, dacă Ştefănescu simte că nu şi-a dus până la capăt misiunea de a distruge partidul şi vrea să revină s-o facă! Sau poate o vrea să revină ca să organizeze 'numărătoarea paralelă', care ţinea exclusiv de el şi nu a făcut-o, mai ştii?

Dacă asemenea oameni, daţi afară pentru 'perfomanţa' de a fi orchestrat cea mai usturătoare înfrângere electorală din istoria PSD, sunt realeşi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, înseamnă că partidul nu a învăţat nimic şi îşi merită soarta!

Ce şansă mai au atunci membrii oneşti, care au suferit efectele jocurilor de culise ale lui Dragnea şi Ştefănescu, dacă tot ăştia rămân la conducere?", a scris Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.

Este foarte probabil însă ca Ştefănescu să nu apuce să candideze la Congresul PSD din 29 iunie în condiţiile în care premierul Viorica Dăncilă vrea să modifice regulile interne de funcţionare ale PSD pentru a-şi impune favoritul - pe Marius Dunca - în funcţia de secretar general al partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne