Lider ALDE: Cât de josnic a ajuns Meleşcanu. Este doar o fantomă trădătoare

Teodor Meleşcanu
Teodor Meleşcanu (Epoch Times România)

Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, lansează un atac dur la adresa lui Teodor Meleşcanu, susţinând că pentru această funcţia bate orice fel de principiu de moralitate. Potrivit lui Petre, Meleşcanu, politician care trăda PNL-ul şi bătea palma cu Băsescu pentru funcţia de şef al SIE pentru ca apoi să bată palma şi cu Victor Ponta, acum a ajuns o "fantomă trădătoare care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice", numai că busola este pierdută demult.

Redăm postarea liderului ALDE:

"Nu, nu pot să tac oricât aş încerca. Am încercat.

Cât de josnic a ajuns dl Meleşcanu, cel pentru care funcţia bate orice fel de principiu de moralitate pe lumea asta. Timpul a dovedit de ce este capabil dl Meleşcanu. În urmă cu câţiva ani trăda PNL şi bătea palma cu Băsescu ca să fie şef la SIE. Apoi, în 2014, accepta o funcţie de ministru de Externe din partea lui Victor Ponta. Nu a venit în 2014 alături de proiectul liberal pe care îl construiam, pentru că nu avea niciun fel de beneficiu personal. A venit prin 2015 ca să candideze pe un loc sigur de senator, iar mai apoi să ceară portofoliul de la Externe. A venit în 2015 pentru că proiectul ALDE deja se consolidase.

Atunci Călin Popescu-Tăriceanu era bun, pentru că îi asigura un loc în Parlament. Ştim cu toţii cât a obţinut în 2014 la prezidenţiale, sub 1%. Dl Meleşcanu este un om fără scrupule, fără principii, fără coloană vertebrală. Cine dă mai mult, de pe urma cui poate profita, atunci el se aruncă imediat. Când a fost numit de Băsescu şef la SIE a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcţia de la Senat, trădează ALDE. Câtă lipsă de bun simţ să ai încât să dai în judecată ALDE pentru că te-ai autoexclus din partid? Cum mai poţi vorbi despre moralitate, principii?

Tot ce a rămas din dl Meleşcanu, omul politic, din poziţia pe care o avea în politică, este doar o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice. Numai că dl Meleşcanu a pierdut orice busolă şi acţionează în disperare la comanda PSD.
P. S. Trădare, numele tău e Meleşcanu. Şi nu este de la vârstă.", scrie, pe Facebook, Ionel Petre.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne