Legea pumnului: Primar PSD îi ia la bătaie pe membrii USR care voiau să depună semnăturile pentru "Fără penali"

La Dărmăneşti, judeţul Argeş, membrii USR care s-au dus să depună dosarele cu semnăturile strânse în campania "Fără Penali în Funcţii Publice" au dat peste un edil violent care i-a dat afară din Primărie cu pumnii.
(photos.com)
Andrei Pricopie
28.08.2018

Un primar PSD din judeţul Argeş - Ciolan Emilian - i-a luat efectiv la bătaie pe membrii USR care s-au dus să depună semnăturile pentru iniţiativa cetăţenească "Fără Penali în Funcţii Publice".

"S-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute. Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dărmăneşti, judeţul Argeş, i-a luat la bătaie pe colegii noştri care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru iniţiativa #FărăPenali. Colegii au sunat la 112 şi acum sunt la poliţie şi dau declaraţii. Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi în judeţul Argeş. În comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături şi i-a dat afară din clădire pe colegii noştri de la USR Argeş", a transmis USR.

Incidentul violent nu va rămâne fără urmări, partidul condus de Dan Barna anunţând că va depune plângere penală împotriva primarului PSD.

"Suntem pregătiţi să luăm şi bătaie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiţi care nu mai vor penali în funcţii publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru vătămare corporală, loviri şi alte violenţe", a punctat USR.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor