Lăzăroiu: Să nu regretaţi că l-aţi votat pe Iohannis. Decât un comunist la Cotroceni, mai bine un mut

Sebastian Lazaroiu (poza de arhivă)
Sebastian Lazaroiu (poza de arhivă) (www.gov.ro)

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, le transmite celor care l-au votat în turul doi pe Klaus Iohannis să nu regrete această decizie, deşi actualul preşedinte s-a dovedit a fi mult mai tăcut decât se aşteptau.

"Să nu regretaţi că l-aţi votat pe Iohannis. Decât un comunist la Cotroceni, mai bine un mut. Ponta, după ce a fost învins în alegeri, n-a pierdut nicio zi să ne arate că n-avea ce să caute în funcţia de preşedinte şi că funcţia de premier e mult prea mult pentru el. Omul asta e un pericol pentru ţară în orice funcţie publică", a afirmat Sebastian Lăzăroiu.

Fostul consilier prezidenţial a explicat că o bună parte din populaţie este ţinută prizonieră de Ponta şi PSD care în loc să o ducă pe drumul cel bun, o storc de tot ce e mai rău.

"Ce să faci n-au trecut decât 25 de ani şi PSD a avut grijă să ţină cu dinţii de ei. Dar vremurile i-au mai împuţinat", a adăugat Sebastian Lăzăroiu.

În altă ordine de idei, fostul ministru al Muncii aminteşte că Ion Iliescu a scris cartea "Revoluţie şi reformă", de unde se înţelege că acesta pricepuse diferenţa, în timp ce Klaus Iohannis vrea Revoluţie Pas cu Pas, care s-ar traduce în felul următor:

"Adică: pasul 1 - cerem voie de la sindicate, pasul 2 - cerem voie de la birocraţie, pasul 3 - cerem voie de la PSD, pasul 4 - cerem voie de la UE, pasul 5 - ne oprim puţin să ne gândim, pasul 6- facem un plan de revoluţie, pasul 7 - aşteptăm să venim la guvernare, pasul 8 - refacem planul revoluţiei, că s-au mai schimbat nişte lucruri, pasul 9 - ne gândim bine dacă chiar vrem revoluţie, pasul 10 - ne odihnim niţel."

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne