Kremlinul: Putin şi Trump se vor întâlni la Hamburg

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov (Kirill Kudryavtsev/AFP/Getty Images)

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei Federaţiei Ruse, Dmitri Peskov, a anunţat că cei doi preşedinţi sa vor întâlni la Hamburg, deşi nu au fost luate decizii privind protocolul întâlnirii.

"Aspecte ale protocolului sunt secundare în acest caz, din moment ce va fi prima întâlnire la acest nivel între cele două părţi."

Însă purtătorul de cuvânt al Kremlinului a precizat că "indiferent ce, cei doi lideri vor participa la acelaşi eveniment [summitul G-20], astfel că va fi o şansă de a se întâlni".

"Cred că Rusia este gata să aprobe formatul care va conveni şi Statelor Unite şi că reciproca este de asemenea valabilă", a mai declarat Peskov, atunci când a fost întrebat în legătură cu formatul protocolului.

Peskov a mai precizat că toată lumea va trebui să aştepte summitul G 20, care este programat la Hamburg, în perioada 7-8 iulie 2017.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe