Johnny Depp se delectează cu bucate tradiţionale româneşti la Castelul Bran

Actorul Johnny Depp
Actorul Johnny Depp (Epoch Times)

Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry, membri ai formaţiei The Hollywood Vampires a ajuns în România pentru a susţine un concert cu colegii săi din trupa The Hollywood Vampires, pe 6 iunie 2016. Concertul va avea loc la Complexul Romexpo din Bucureşti. Cu această ocazie, cei trei s-au hotărât să viziteze Castelul Bran, promovat în lume ca reşedinţă a lui Dracula.

Vedetele au închiriat castelul timp de câteva ore pentru a-l putea vizita nestingheriţi, fiind însoţiţi de ghizi. Cei trei au dat şi o petrecere într-una dintre camerele vechiului castel, unde de fapt au fost servite bucate tradiţionale româneşti 100% bio, procurate de la producătorii din zo­nă. Artiştii s-au înfruptat din gustoşii mici şi au băut vin românesc.

The Hollywood Vampires, este o trupă formată de Alice Cooper (voce, muzicuţă) împreună cu Johnny Depp (chitară, voce secundară) şi Joe Perry de la Aerosmith (chitară) în anul 2015, pentru a onora muzica starurilor rock care au murit în anii ’70.

Trupa are acelaşi nume pe care l-a avut formaţia înfiinţată de Cooper în 1970, din care făceau parte rockeri celebri, mari consumatori de alcool la acea vreme, precum Ringo Starr, John Lennon şi Keith Moon.

Formaţia a lansat un singur album, în 2015, care se bucură de câţiva invitaţi speciali, precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh şi Christopher Lee.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură