Muzică şi spectacolele live, interzise după ora 22.00 la terasele din Centrul Vechi

Centrul Vechi
Centrul Vechi (orasulvechi.ro)

Considerat un epicentru al distracţiei în Bucureşti şi una dintre principalele atracţii turistice pentru iubitorii de viaţa mondenă, Centrul Vechi al Capitalei se va transforma, în urma unei iniţiative a primăriei, într-o "oază de linişte". Cel puţin după ora 22.00, oră la care, de obicei, petrecăreţii abia ies în oraş.

Potrivit B1 TV, Primăria Capitalei a stabilit o interdicţie pentru muzică şi spectacole live pe terase după ora 22.00. Totodată, hotărârea stabileşte că terasele vor fi avizate numai pe trotuarele care au lăţime minimă de doi metri, arată sursa citată.

Regulamentul adoptat de municipalitate mai prevede că mobilierul teraselor să fie din lemn, răchită sau metal, nu din plastic sau mobilier în culori stridente. De asemenea, patronii de terase au obligaţia să rezerve un spaţiu liber pentru circulaţia pietonală cu o lăţime minimă de 1,50 metri.

Regulamentul mai prevede ca agenţii economici să asigure curăţenia în perimetrul amplasamentului, respectarea liniştii şi ordinii publice şi să nu prejudicieze prin activitate zonele verzi şi mediul înconjurător. În consecinţă, muzica şi spectacolele live vor fi interzise după ora 22.00 la terasele sezoniere din Centrul Vechi, pentru a nu deranja vecinătăţile prin activitatea desfăşurată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne