Ivan şi-a depus candidatura la Preşedinţie: Ar fi foarte trist pentru România ca Iohannis, Dăncilă sau Barna să ajungă în turul doi

Cătălin-Sorin Ivan
Cătălin-Sorin Ivan (Epoch Times România)

Fostul pesedist Cătălin Ivan şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale, duminică, la BEC, şi, cu acest prilej a lansat atacuri împotriva principalilor aspiranţi la suprema funcţie în stat. Mai exact, prezidenţiabilul Partidului Alternativa pentru Demnitate Naţională a adăugat că ar fi o pierdere pentru România dacă în turul doi ar ajunge Viorica Dăncilă, Dan Barna sau Klaus Iohannis, susţinând că nici măcar partidele lor nu i-ar vota, însă nu au de ales, relatează Mediafax.

„Mă uit la primii trei în sondajele care apar în ultimul timp. Ar fi foarte trist pentru România, ar fi o pierdere pentru noi toţi ca oricare dintre cei doi să ajungă în turul doi. Eu cred că românii nu sunt încântaţi de acele candidaturi. Ştiu mulţi PSD-işti care nu ar vota-o pe Viorica Dăncilă, ştiu liberali care nu l-ar vota pe Klaus Iohannis, dar strâng din dinţi şi dau un vot că e susţinut de PNL, iar în USR vedeţi ce se întâmplă. Eu cred că e o şansă mare, e păcat că nu intră mai mulţi în această cursă şi nu avem o dezbatere mai profundă pe subiecte importante pentru români”, a adăugat Ivan.

Întrebat pe cine ar vota în turul doi dintre Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, Cătălin Ivan a răspuns: „Doamne fereşte, niciunul. Sunt două personaje politice foarte cunoscute care sunt în funcţie şi care au arătat ce pot. Dacă votăm ce am mai votat vom avea ce am mai avut. O aplecare foarte profundă pentru interesele altora, de afară, în România, în niciun caz pe ale noastre afară. Dacă asta votăm, asta vom avea”.