Istvan Kovacs, delegat în premieră de UEFA la un meci din grupele Ligii Campionilor

Arbitrul român se va afla, miercuri, la centrul terenului în partida dintre echipele de fotbal Valencia şi Young Boys Berna din grupele UCL, fiind asistat de conaţionalii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.
(Alex Grimm / Bongarts / Getty Images)

Conform site-ului FRF, întâlnirea dintre echipele de fotbal Valencia şi Young Boys Berna din Grupa H a celei mai importante competiţii intercluburi din Europa - Liga Campionilor, îl va avea la centru pe arbitrul român Istvan Kovacs, care va fi ajutat de conaţionalii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, respectiv arbitri adiţionali Marius Avram şi Horaţiu Feşnic, în timp ce arbitru de rezervă va fi Alexandru Cerei.

În vârstă de 34 de ani, Istvan, care este arbitru FIFA din 2010, se va afla pentru prima oară în postura de a oficia un meci de asemenea calibru. În actualul sezon competiţional acesta a mai condus patru partide din Europa League, trei în preliminarii şi unul în faza grupelor.

Partida de pe stadionul Mestalla din Valencia este programată miercuri 7 noiembrie, cu începere de la ora 19,55 (ora României).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport