FCSB, victorie chinuită în faţa Astrei Giurgiu

Gruparea din capitală a obţinut la limită cele trei puncte puse în joc, duminică seara, în etapa a 14-a a Ligii I, în urma unui penalty executat cu succes de Gnohere (min. 67).
(FCSB/facebook)

FCSB a avut câştig de cauză, duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în confruntarea cu jucătorii pregătiţi de Gheorghe Mulţescu - meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Victoria, care i-a readus pe stelişti pe locul doi în clasament, a fost obţinută graţie unui penalty acordat de arbitrul clujean Horaţiu Feşnic în urma unui fault comis de Filip Mrzljak asupra lui Olimpiu Moruţan, executat fără emoţie de francezul Eddy Harlem Gnohere (min. 67).

Scorul pe tabela de marcaj la finalul timpului regulamentar de joc ar fi putut arăta altfel dacă giurgiuvenii nu ar fi fi ratat şansa egalării prin Azdren Llullaku, acesta din urmă ratând o lovitură de pedeapsă după un henţ comis de Junior Morais în interiorul careului de 16 metri. De altfel, portarul roş-albaştrilor - Bălgrădean - a avut un cuvânt de spus tot timpul jocului, acesta intervenind cu succes în mai multe rânduri.

Vicecampioana României a reuşit astfel să-şi ia revanşa după eşecul suferit în tur, când elevii pregătiţi de Nicolae Dică cedaseră surprinzător cu acelaşi scor (0-1). Ei se află acum la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, următorul meci fiind programat săptămâna viitoare în faţa eternei rivale Dinamo Bucureşti.

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, L. Filip, Jr. Morais, M. Roman I - Nedelcu, Teixeira - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere.

Rezerve: A. Vlad - Moruţan, Jakolis, I. Stoica, C. Dumitru, Rusescu, Zlatinski.

Astra: Lazăr - Belu, Erico, Cestor, Radunovic - Mrzljak, Biceanu, Roşu - V. Gheorghe, Llullaku, Begue.

Rezerve: Miguel Oliveira, Trusescu, Bejan, Koukou, Bahamboula, Bus, Zoua.


Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: George Ionescu (Bucureşti) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport