Andreea Roşca, vicecampioană la turneul ITF de la Sant Cugat (Spania)

Andreea a abandonat în ultimul act în faţa jucătoarei ţării gazdă, iberica Olga Saez Larra, la scorul de 6-1, 1-0 pentru adversara sa.
(THOMAS COEX / AFP / Getty Images)

Andreea Roşca (19 ani, 230 WTA) nu a reuşit să se impună în finala turneului ITF de la Sant Cugat (Spania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, jucătoarea română abandonând în debutul setului doi la scorul de 6-1, 1-0 în favoarea oponentei sale - iberica Olga Saez Larra (24 ani, 262 WTA).

Favorita numărul doi a circuitului, aflată la prima confruntare cu Saez, s-a retras în urma unei accidentări. Partida a durat doar 38 de minute.

La dublu, titlul a fost adjudecat de reprezentantele noastre Miriam Bianca Bulgaru/Nicoleta-Cătălina Dascălu graţie victoriei obţinute în faţa principalelor favorite Andreea Amalia Roşca (România) şi Renata Zarazua (Mexic), scor final 6-1, 4-6, 10-7.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport