Istoria se repetă. Mai mulţi membri ai secţiilor de votare din diaspora au tras chiulul de la datorie - surse

Ştampilă pentru alegeri
Ştampilă pentru alegeri (moldova.org)

Mai mulţi membri ai secţiilor de votare din străinătate nu s-au prezentat vineri şi sâmbătă la muncă, iar înlocuirea lor de către Biroul Electoral pentru secţiile de votare din străinătate se realizează cu dificultate, au explicat pentru G4Media.ro surse implicate în procesul electoral.

Potrivit surselor, absenteismul membrilor din secţiile de votare îngreunează procesul electoral, existând temerea ca duminică, atunci când sunt aşteptaţi cei mai mulţi români la urne, să se creeze din nou cozi. Cei mai mulţi dintre membrii secţiilor de votare care absentează sunt din partea partidelor politice.

Cele mai multe astfel de probleme s-au înregistrat în Republica Moldova şi în statele din Europa cu comunităţi mari de români.

Reamintim că, de altfel, MAE a avertizat, joi, că unele partide au trimis listele de observatori cu datele de contact incomplete şi a atras atenţia că este posibil ca la deschiderea secţiilor de votare să se constate că numărul de observatori este insuficient.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne