Ion Iliescu, din nou la spital

Ion Iliescu
Ion Iliescu (Epoch Times România)

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu s-a prezentat, marţi, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Capitală. Deşi presa a scris iniţial că fostul şef de stat a fost internat, marţi dimineaţa, de urgenţă la spitalul Elias din Capitală, ulterior spitalul a informat că Iliescu a venit doar pentru un control de rutină....

Reprezentanţii spitalului au precizat că fostul preşedinte nu a rămas internat.

Ion Iliescu fusese externat din Spitalul Elias la începutul acestei luni, iar marţi a efectuat un control de rutină. Reprezentanţii spitalului au anunţat printr-un comunicat de presă că “domnul Ion Iliescu nu se află internat în SUU ELIAS”.

Fostul preşedinte a fost internat ultima dată în spital în ziua de 31 mai a acestui an, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sănătate, în contextul unui sindrom febril recent instalat, iar în luna aprilie, suferise o operaţie pe inimă la Institutul de Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Bucureşti.

Reamintim că Ion Iliescu este inculpat în dosarul Revoluţiei, începând din data de 31 decembrie 2018, devenind suspect la dosar alături de Gelu Voican Voiculescu în urmă cu an.

Fostul şef de stat este acuzat de crime împotriva umanităţii.