Iohannis o taxează pe Olguţa Vasilescu: "Ca să reeduci pe cineva, prima dată trebuia să fie educat"

Presedintele Klaus Iohannis la mitingul de la Baia Mare
Presedintele Klaus Iohannis la mitingul de la Baia Mare (Screenshot)

Klaus Iohannis a taxat, luni, declaraţiile Liei Olguţa Vasilescu care a susţinut că preşedintele se vede „şef de lagăr de concentrare” unde toţi PSD-iştii sunt băgaţi „la reeducare”. Potrivit lui Iohannis, pentru a reeduca pe cineva, respectivul ar fi trebuit ca mai întâi să fie educat...

De asemenea, Iohannis a susţinut că Dăncilă îşi pune oamenii din echipă să facă "lucruri ciudate", acest lucru fiind un argument în plus pentru care nu are ce discuta cu Dăncilă la o dezbatere.

„A pus această contracandidată a mea (Viorica Dăncilă n.r.) pe unii din echipa de acolo, de la PSD, să spună lucruri foarte ciudate, că mi-aş dori să adun PSD-iştii undeva pentru reeducare. Asta nu este treaba mea şi nu am de gând să o fac”, dar „ca să reeduci pe cineva, prima dată trebuia să fie educat.

Or, de la persoane care mă atacă cu mizerii xenofobe nu pot, pur şi simplu, să presupun că au beneficiat de prima etapă esenţială de educaţie”, a declarat Iohannis, într-un miting electoral la Ploieşti.

„Să vorbim despre viitorul românilor, eu să vorbesc cu contracandidata despre viitorul românilor? Eu îmi doresc un viitor foarte bun pentru români şi contracandidata a condus guvernul care a guvernat împotriva românilor şi i-a bătut în stradă pe români?

O candidată care a tolerat permanent atacuri xenofobe de cea mai joasă speţă, făcându-se că este plecată undeva? Cu această doamnă să discut despre Europa?", a adăugat preşedintele.

Reamintim că Olguţa Vasilescu a declarat sâmbătă seara, la Antena 3: „Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne