Iohannis îi închide uşa în nas Vioricăi Dăncilă. Nu o va primi dacă vine neinvitată la dezbatere

Presedintele Klaus Iohannis
Presedintele Klaus Iohannis (Epoch Times Romania)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că, dacă Vasilica Viorica Dăncilă se va prezenta, marţi, la Biblioteca Centrală Universitară acolo unde urmează să aibă loc dezbaterea şefului statului cu jurnalistii, aceasta nu va fi primită de staff-ul PNL.

"Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie", a afirmat Klaus Iohannis citat de Agerpres.

Reamintim că preşedintele Iohannis a declarat în repetate rânduri că refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, căci nu are ce discuta cu reprezentanta unui partid care timp de trei ani de zile a făcut rău românilor. Preşedintele a precizat însă că va organiza o dezbatere la care să răspundă la întrebări, dezbatere cu formatori de opinie, jurnalişti şi politologi. Aceasta va fi găzduită marţi de Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti.

Mai amintim în context că, de asemenea, europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat vineri că Viorica Dăncilă nu are ce să caute la dezbaterea preşedintelui Iohannis. Bogdan a ţinut să reitereze ideea că şeful statului nu are ce să dialogheze cu reprezentanta unui partid care a lovit la temelia statului şi că pesediştii încearcă să o victimizeze pe Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne