Ioana Constantin: PSD tot FSN a rămas. Dăncilă încearcă să pună apă în loc de lapte în speranţa că nu observă nimeni

Ioana Constantin
Ioana Constantin (Ioana Constantin)

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a declarat miercuri că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să respingă cele şase noi propuneri de miniştri trimise la Cotroceni de premierul Viorica Dăncilă.

"În Parlament, Viorica! Propunerile de miniştri nu trebuie acceptate de Preşedinte, iar Viorica trebuie să meargă la vot, în Parlament! Dăncilă încearcă să pună apă în loc de lapte în speranţa că nu observă nimeni că s-a schimbat compoziţia. PSD tot FSN a rămas, iar Dăncilă et. co încearcă să fenteze, să mai pună un praf (în ochi) de făină poate-poate nu ne prindem", a declarat Ioana Constantin.

Liderul PMP a subliniat că Legea fundamentală a României e foarte clară: s-a schimbat compoziţia politică, ALDE a ieşit de la guvernare, iar premierul trebuie să meargă în Parlamentul României pentru aprobare.

"Acest guvern pe care Dăncilă încearcă să-l cârpească şi încropească e o încercare de fentare a Constituţiei României. La vot, în Parlament! Şi propuneţi oameni competenţi şi demni de aceste ministere, nu toţi impostorii, analfabeţii, incompetenţii cumpăraţi la bucată, dispuşi să-şi trădeze partidele şi cetăţenii care i-au dus în funcţiile actuale", a afirmat Ioana Constantin.

Reamintim că premierul Viorica Dăncilă a trimis, miercuri, la Cotroceni şase noi propuneri de miniştri, dintre care trei sunt parlamentari ALDE ce ar urma să preia chiar posturile lăsate vacante după retragerea oficială a partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu de la guvernare. Prin această mutare, şefa PSD speră să evite votul în Parlament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne