Ioana Constantin: De la mineri la 10 August, PSD a rămas la fel de toxic, dar hotărât să nu cedeze niciun milimetru

Ioana Constantin
Ioana Constantin (Ioana Constantin)

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, le-a atras atenţia cetăţenilor să nu subestimeze capacitatea PSD - un partid pe care îl cataloghează drept "primitiv şi toxic" - de a-şi reveni, astfel că trebuie să iasă la vot duminică şi să îl aleagă pe preşedintele Klaus Iohannis, "singura variantă rezonabilă" în actualul context.

"Niciun vot anulat şi nicio acţiune de boicot nu i-au învăţat pe PSD-işti sau pe politicieni în general să facă mai mult pentru oameni. Dar cu cât prezenţa la vot a fost mai scăzută, cu atât a crescut impostura pe scena publică. Ultimii 30 de ani ne-au arătat cum, de la minerii lui Iliescu la 10 August, PSD a rămas la fel de primitiv şi toxic, dar hotărât să nu cedeze niciun milimetru. Nu subestimaţi capacitatea PSD de a-şi reveni. Tot mai înverşunat, totdeauna în conflict cu democraţia. Pentru că sunt de dreapta, pro NATO, pro UE, duminică merg la vot. Boicotul nu e o soluţie. Singura variantă rezonabilă rămâne Preşedintele Klaus Iohannis. Duminică votăm Klaus Iohannis!", a declarat Ioana Constantin.

În acelaşi timp, liderul PMP a vorbit şi despre campania desfăşurată de social-democraţi.

"Nu-i mai spuneţi fake news. Se cheamă manipulare. Folosim un termen blând pentru manipularea uriaşă pe care PSD o practică de pe vremea când existau numai telefoane fixe şi nici urmă de internet sau alte metode moderne de comunicare. E manipulare în stil comunist: se amestecă lucruri, sunt întoarse pe dos, se induce frica, panica în categorii vulnerabile. Pensiile bunicilor şi părinţilor noştri, locurile de muncă au devenit combustibil de campanie pentru inducerea fricii, pentru manipulare. PSD a rămas la fel de primitiv ca pe vremea FSN", a precizat Ioana Constantin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne