Intoxicarea continuă. General rus flutură un scenariu în care Moscova ar ataca România: „Nu va conta articolul 5”

Generalul (R) Andrei Gurulyov
Generalul (R) Andrei Gurulyov

Un general-locotenent rus, membru al Dumei de Stat, a susţinut la televiziunea rusă că Rusia este în război cu SUA şi că dacă în Republica Moldova "va fi declanşat un conflict", iar românii vor interveni, Moscova va lovi cât se poate de tare!

„Ieri, inamicul nostru a fost definit (referire la discursul susţinut de Putin n.r.). Nu inamicul intermediar care ne-a fost impus, naziştii ucraineni care, bineînţeles, există şi pe care îi vom înfrânge, ci inamicul real, cel definit de preşedintele nostru, Statele Unite ale Americii!

Acum e mai mult decât limpede cu cine trebuie să luptăm. Asta e... Şi dacă e să vorbim deschis şi sincer despre ce s-a întâmplat, întrebarea care se pune este: ce urmează? Ei spun că va fi declanşat conflictul cu Moldova. Românii se vor implica, noi îi vom lovi pe români. Dacă vom lovi, vom lovi cât se poate de tare. În pofida articolului 5 sau articolului 105”, a declarat generalul Andrei Guruliov.

Vă învităm să urmăriţi materialul video.

Reamintim că ruşii au încercat să lanseze o intoxicare potrivit căreia Ucraina va încerca să ocupe Transnistria, lucru care ar oferi Kremlinlui pretextul ideal pentru a interveni. Mai merită menţionat că miercuri, în discursul susţinut la Varşovia, preşedintele SUA, Joe Biden, a ţinut să transmită mesajul că SUA îşi asumă responsabilitatea faţă de Articolul 5 al tratatului NATO.

"Vom apăra fiecare centimetru din NATO. E un jurământ solemn", a declarat Biden în Polonia.

Tot miercuri, Biden a salutat prezenţa Maiei Sandu la Varşovia şi a transmis că Statele Unite doresc ca "oamenii din Moldova să trăiască în libertate".

"Doamnă preşedintă Sandu, sunt mândru să fiu astăzi alături de dvs.", a declarat Biden, îndemnând la aplauze pentru Maia Sandu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne