În Moldova sunt cinci noi ambasadori străini

Preşedintele R. Moldova, Nicolae Timofti.
Preşedintele R. Moldova, Nicolae Timofti. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / GettyImages)

Preşedintele Nicolae Timofti a primit recent scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori în Moldova cu reşedinţa la Bucureşti.

Acestea au fost îmnânate de către ambasadorul al Republicii Muntenegru în Republica Moldova, Milan Bregovic, ambasadorul Republicii Irlandei în Republica Moldova, Gerard Corr, ambasadorul Canadei în Republica Moldova Joanne Lemay, ambasadorul Macedoniei în Republica Moldova Pande Lazarevski şi ambasadorul Norvegiei în Republica Moldova Tove Bruvik Westberg.

Preşedintele Nicolae Timofti i-a informat pe ambasadori despre reformele implementate de autorităţile de la Chişinău în cadrul programului de modernizare a ţării, arătându-se convins că "politica de aliniere l a standardele Uniunii Europene va contribui la ridicarea nivelului de trai al populaţiei".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe