"Îmi bag mâna în părul ei!" - O moldoveancă supărată s-a luat la ceartă cu Dăncilă şi cu tot alaiul de pesedişti

Viorica Dancila la Barlad.
Viorica Dancila la Barlad. (Screenshot Youtube)

După vizita de la Bacău, premierul Viorica Dăncilă s-a oprit la Bârlad, unde, în faţa Spitalului Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman”, avea să fie întâmpinată de o moldoveancă nemulţumită, care a întrebat-o direct: „Nu v-a fost ruşine să veniţi la Bârlad, doamnă?”.

Viorica Dăncilă a încercat să înfrunte situaţia, spunând celor care încercau să o reducă la tăcere pe femeie, să o lase să vorbească, şi a întrebat-o: „De ce? De ce să îmi fie ruşine?”.

Până la urmă, însă, a renunţat la dialog şi s-a refugiat în spatele reprezentanţilor PSD care o însoţeau, preferând să intre în incinta spitalului, însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi de restul delegaţiei.

În acest timp, protestatara, rămasă afară, l-a avut de înfruntat pe şeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care a avut o ieşire dură la adresa femeii.

Buzatu: Dă-i drumul de aici!

Moldoveanca: Vedeţi-vă de treaba dvs şi nu puneţi mâna pe mine.

Buzatu: Stai cuminte!

Moldoveanca: La Vaslui vă faceţi legile, nu la Bârlad.

Buzatu: Judeţul Vaslui m-a ales aicea, cu o majoritate de 64%….

Moldoveanca: Numai analfabeţi şi asistaţi sociali… nu v-ar fi ruşine.

Intervine alt pesedist: Aţi învăţat placa asta cu ‘să va fie ruşine’ şi o spuneţi peste tot. De ce să ne fie ruşine?

Moldoveanca, ironică: Păi ne putem mândri cu dumneaei [cu Viorica Dăncilă – n.r.]? Ne putem mândri? [..] E oficialitate? A scos ţara din noroaie, aşa-i?

Mai mulţi pesedişti s-au adunat în jurul ei, însă femeia nu a renunţat. Până la urmă, aceştia au invitat-o să discute cu premierul Viorica Dăncilă în incinta spitalului. Moldoveanca însă nu a dat curs invitaţiei, replicând: „Nu pot, că dacă intru fac criză de nervi acolo şi-mi bag mâna în părul ei! Deci îmi bag mâna în părul ei, vă jur!”.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.